FacebookTwitterLinkedinRSS FeedPinterest

Θυρεός Βασιλική μία βραβευμένη καλλιτέχνης με παγκόσμια αναγνώριση!

H Θεοδωρακίδη – Μαμωνά Βασιλική, βραβευμένη καλλιτέχνης με παγκόσμια δραστηριότητα και διευθύντρια του “Thyreos Vassiliki Art and Jewellery House”, αντλεί την έμπνευσή της από το παρελθόν και τη φέρνει στο σήμερα μέσα από μία πρωτοποριακή αναζήτηση.

thyreos1 easyfranchise

 

Οι εκθέσεις της συχνά παρουσιάζονται σε αρχαία θέατρα, καλλιτεχνικούς χώρους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους με καλλιτεχνικές συνθέσεις όπως γλυπτά, ολογραφικές προβολές, μουσική, ηθοποιούς κτλ. Με τη συμμετοχή σημαντικών προσωπικοτήτων της τέχνης και της ακαδημαϊκής κοινότητας, της πολιτικής και της θρησκείας. Κατά την διάρκεια αυτών των πολλαπλών γεγονότων, μπορεί κάποιος να ανακαλύψει τη βαθειά επίδραση της έκφρασης των ανθρώπινων μορφών του παρελθόντος στη σύγχρονη τέχνη, καθώς και και τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των παγκόσμιων πολιτισμών. Έτσι γίνεται ένα ταξίδι μέσα στο χρόνο, προκαλώντας έντονα συναισθήματα στο θεατή, ο οποίος οδηγείται να ζήσει την εμπειρία της φιλοσοφίας της “Ιστορίας ως Τέχνη”.  Τα αποτελέσματα αυτής της αναζήτησης, είναι μοναδικές δημιουργίες και αυστηρά συλλεκτικά έργα τέχνης,όπου συχνά επιλέγονται για ειδικές εκδηλώσεις και πολυτελείς δημοπρασίες για εξαιρετικούς συλλέκτες ( π.χ. Στο Μονακό υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα Αλβέρτου του 2ου , του Alisher Usmanov προέδρου του FIE), ή προσφέρονται ως ιδιαίτερα δώρα για δημόσιες σχέσεις στο επίπεδο των αρχηγών κρατών και VIP ειδικότερα ( όπως Πρωθυπουργοί, ηγέτες όπως ο Φιντέλ Κάστρο κλπ.)

 

Η Βασιλική μαζί την καλλιτεχνική της δραστηριότητα ειδικεύεται στην δημιουργία  εξαίσιων και εντελώς χειροποίητων κοσμημάτων μέσω του μοναδικού και καινοτόμου σχεδιασμού της. Τα κοσμήματα της Βασσιλικής Θυρεός έχουν διακριθεί και βραβευτεί πολλές φορές , καθώς και έχουν επιλεχθεί από διάσημους σχεδιαστές του Hollywood για παραγωγές του Hollywood με ιστορικά θέματα.  Καθαρός χρυσός και πολύτιμοι λίθοι συνδυάζονται σύμφωνα με τη φιλοσοφία “Jewellery as Art”.

 

thyreos2 hollywood easyfranchise

Η συλλογή κοσμημάτων της Βασιλικής Θυρεός αποτελείται από δύο συστατικά μέρη: Το ένα ικανοποιεί  τις ανθρώπινες αισθητικές ανάγκες με τη χρήση πολύτιμων υλικών και της εξαίσιας καλλιτεχνικής δεξιοτεχνίας, ενώ η άλλη διεγείρει το πνεύμα, αποκαλύπτοντας μηνύματα και συμβολισμούς που προέρχονται από την ιστορία ή τη μυθολογία, δίνοντας στο άψυχο αντικείμενο ένα εννοιολογικό υπόβαθρο.

Η Βασιλική εξηγεί: “Τα κοσμήματα ως μία μορφή μικρο – γλυπτικής, είναι μία πολύ ειδική και μοναδική καλλιτεχνική προσέγγιση, ίσως περισσότερο από κάθε άλλη μορφής τέχνης· είναι η μόνη που για να επιτύχει πρέπει να ταυτιστεί με με τον αποδέκτη της. Πολλοί ασχολούνται με τα κοσμήματα ως ένα άψυχο αντικείμενο και με αξία ως μόνο ένα περιουσιακό στοιχείο.

DSC 0488

Προσωπικά είμαι απρόθυμη να δεχθώ αυτή την προσέγγιση, επειδή τα κοσμήματα είναι μία αυτο – υπάρχουσα μορφή τέχνης, που φέρει μηνύματα και συμβολισμούς που ταιριάζουν με την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη. Τα κοσμήματά μου εκτός από την καλλιτεχνική έννοια έχουν και ιστορική αναφορά, η οποία λειτουργεί ως πρόσθετο στοιχείο  της καλλιτεχνικής ιδιοσυγκρασίας του· ταυτόχρονα όλες οι δημιουργίες  αποπνέουν ένα εξαιρετικά σύγχρονο χαρακτήρα που αφουγκράζεται τις ειδικές αισθητικές ανάγκες του σήμερα.”

H Βασιλική μετράει πολλές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο ( Νέα Υόρκη, Λας Βέγκας, Αβάνα, Παρίσι, Χονκ Κονγκ, Πεκίνο, Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι κλπ.) και έχει βραβευτεί για την πολλαπλή δραστηριότητά της και το καινοτόμο πνεύμα της. Τα κοσμήματά της έχουν παρουσιαστεί από ηθοποιούς, περιοδικά ( ELLE, Vogue, Madame  Figaro κλπ.) και σε επιδείξεις μόδας, λόγω της άριστης ποιότητάς τους και της εκλεπτυσμένης σχεδίασης και παρουσιάζονται σε επιλεγμένες γκαλερί σε όλο τον κόσμο. 

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτή την επενδυτική ευκαιρία  στην Ελλάδα;

Επικοινωνήστε μαζί μας:  κιν.    697 096 4702

                                      σταθ: 210 - 42 25 424

                                      Fax:    210 - 41 28 382

                                      E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

So easy Group of Companies

The TOP Franchise Tweets

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 108,
Τ.Κ. 185 32, Πειραιάς
Τηλ: +30 210-4225424
Fax: +30 210-4128382
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Επικοινωνία