FacebookTwitterLinkedinRSS FeedPinterest

easy marketing

easy marketing

 

 H so easy marketing δημιουργήθηκε για να προτείνει νέες ιδέες, καινοτόμες τεχνικές πωλήσεων με στόχο να βοηθήσει τους πελάτες μας να αναπτυχθούν μέσω της δικαιόχρησης είτε με άλλες εμπορικές μεθόδους, στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Με έμπειρα στελέχη προερχόμενα από το “πωλησιακό” marketing, προτάσσει όλες τις τεχνικές που θα αναδείξουν, γνωστοποιήσουν, τοποθετήσουν, εξάγουν, το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Τα κύρια στοιχεία του μάρκετινγκ είναι τα λεγόμενα 4 P που προκύπτουν από τις αγγλικές λέξεις: Product, Price, Place, Promotion (δηλ. προϊόν, τιμή, τόπος, προώθηση). Τα 4 P σχηματίζουν το μίγμα μάρκετινγκ (marketing mix) που η so easy marketing ειδικά για το προϊόν και τις υπηρεσίες σας. Η ισορροπία στα 4P καθορίζει την επιτυχία της προώθησης-προβολής των προϊόντων ή υπηρεσιών σας.

Λαμβάνουμε υπόψη τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες, την αξία που προσφέρετε στον καταναλωτή, τόσο χρηστικά όσο και συναισθηματικά. Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του καταναλωτή ή του επενδυτή παίζει η τιμολόγηση. Αυτή πρέπει να είναι αντίστοιχη του προϊόντος, της ποιότητας κατασκευής του και της αξίας που προσφέρει στον καταναλωτή.  Μέσα από τη so easy marketing θα σας προτείνουμε ιδέες, εφαρμόσιμες για να αποκτήσει την αξία που πρέπει να έχει η ιδέα, το προϊόν, η υπηρεσία σας, ώστε να "πουλήσει". Σημαντικό ρόλο παίζουν και τα κανάλια διανομής (τόπος) που συνίστανται στην εξεύρεση των κατάλληλων σημείων πώλησης των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας. Σας βοηθάμε στον καθορισμό των στόχων και των αποφάσεών σας, ώστε να υλοποιήσουμε για εσάς τα βήματα που πρέπει να γίνουν για να πάρει η επιχείρησή σας μια σημαντική θέση στον χάρτη των ελκυστικών επενδύσεων και προϊόντων. Αποφάσεις που σχετίζονται με τα κανάλια διανομής ή το δίκτυο,  έχουν πολύ μεγάλη σημασία, διότι τα μέρη στα οποία διατίθενται τα προϊόντα επηρεάζουν άμεσα τις πωλήσεις, αλλά και την τιμή των προϊόντων σας.

Τέλος αναλαμβάνουμε την προώθηση σας, με όποιο μίγμα προβολής και επικοινωνίας συνίσταται για εσάς ( custom made marketing proposals ), μετά από έρευνα που διενεργούμε για την προκαθορισμένη αγορά και το target group, σας αλλά και με mystery shopping, μέσα από τις υπηρεσίες εκείνες του marketing :

•Διαφήμιση

•Προσωπική Πώληση

•Προώθηση πωλήσεων

• Δημόσιες σχέσεις.

Η διαφήμιση μπορεί να γίνει με πολλά μέσα για παράδειγμα, τηλεόραση , αφίσες, περιοδικά, ραδιόφωνο,social media, e-marketing κ.α. Η προσωπική πώληση γίνεται μέσω της πωλητών της επιχείρησης. Η προώθηση συνίσταται σε ενέργειες που σκοπό έχουν να επιτύχουν μεγαλύτερες πωλήσεις π.χ. κουπόνια, δωρεάν δείγματα, προώθηση μέσα στο κατάστημα κ.α. που αποτελούν " εργαλεία" για να πουλήσουν οι πωλητές ή απευθείας η επιχείρηση. Τέλος οι δημόσιες σχέσεις αποσκοπούν στη δημιουργία δημοσιότητας και θετικής εικόνας για την επιχείρηση και τα προϊόντα που διαθέτει. Η επιθυμητή εικόνα καταξιώνει την επιχείρησής σας και την κάνει καθ’ όλα ελκυστική.

Στον καταιγισμό των καθημερινών εξελίξεων όπως και σε όλα τα θέματα και τις επιστήμες, το marketing εξελίσσετε και δουλειά μας είναι η σωστή και άρτια ενημέρωση σας, για ότι νεότερο και καινούργιο κυκλοφορεί στην εγχώρια αλλά και

παγκόσμια αγορά, που θα σας βοηθήσει αποτελεσματικά στην ανάπτυξη και αύξηση των πωλήσεων σας.

Μέσα από κάθε επαφή με την so easy marketing μόνο κερδισμένοι μπορείτε να είστε!

Επενδυτικές ευκαιρίες υπάρχουν και ειδικά σε περιόδους κρίσης ο επιχειρησιακός χάρτης, η θέση των επιχειρήσεων και επιχειρηματιών, αλλάζουν συνεχώς! Δεν εννοούμε αποκλειστικά μεγάλες επενδύσεις …είναι σημαντικό να δίνεται η δυνατότητα για την εξασφάλιση μέσω της…«αγοράς» μιας θέσης εργασίας, μέσα από την ίδια την αγορά!

Εκμεταλλευτείτε την κρίση υπέρ σας και τη δυνατότητα για μια επαφή με την so easy marketing, σήμερα.

Υπηρεσίες της so easy marketing:

  1. ΣΤΟΧΟΣ: LEAD GENERATION. (εξεύρεση ενδιαφερομένων)
  2. ΣΤΟΧΟΣ: Αύξηση του BRAND AWARENESS
  3. ΣΤΟΧΟΣ: Αύξηση πωλήσεων

 

  • Greek translation has not been installed, but is available. To fix this problem simply install this extension once again, without uninstalling it. Learn more.
Αν σας ενδιαφέρει να λάβετε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα που ακολουθεί:
Send a copy to my own email address
powered by fox contact

So easy Group of Companies

The TOP Franchise Tweets

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 108,
Τ.Κ. 185 32, Πειραιάς
Τηλ: +30 210-4225424
Fax: +30 210-4128382
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Επικοινωνία