FacebookTwitterLinkedinRSS FeedPinterest

GATSOULIS Featured

Προφίλ

 

GatsoulisLogo

Επωνυμία:GATSOULIS ΕΠΕ

Concept:
Η εταιρία Gatsoulis προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση επιχειρηματικής δραστηριότητας ανάπτυξης μέσω Franchise, που γνώμονα έχει το χαμηλό ρίσκο και την υψηλή απόδοση για τον επιχειρηματία, δίνοντάς του τη δυνατότητα να προσφέρει στον τελικό καταναλωτή πλήρη πρόσβαση σε εξειδικευμένα προϊόντα ποδηλασίας ανώτερης ποιότητας, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η πρόταση Franchise Gatsoulis ανοίγει την πόρτα σε έναν επιχειρηματικό χώρο που γνωρίζει ιδιαίτερη ανάπτυξη, καθώς οι οικονομικο-κοινωνικές συνθήκες σήμερα ευνοούν τη χρήση του ποδηλάτου, που κερδίζει σταθερά έδαφος και φανατικούς οπαδούς.

Το ολοκληρωμένο πακέτο franchise Gatsoulis περιλαμβάνει το δικαίωμα χρήσης του ονόματος Gatsoulis, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας προϊόντων, την αρτιότητα του εξοπλισμού, την άμεση εξυπέρητηση, το know-how, την ουσιαστική υποστήριξη και την αξιοπιστία. Προσφέρουμε ένα ισχυρότατο σήμα και ένα σύστημα συνεργασίας που αποτελεί την καλύτερη δυνατή αφετηρία για μια επιτυχημένη πορεία στο χώρο της λιανικής αγοράς των ποδηλάτων.

Αυτό το ολοκληρωμένο πακέτο συνεργασίας έχει δομηθεί σε μια βάση win-win. Θέλουμε να πετύχετε γιατί το εγχείρημα είναι ομαδικό! Οι όροι συνεργασίας έχουν καταρτιστεί βάσει αυτής της λογικής και δίνουν την ευκαιρία στον Franchisee να ξεκινήσει με χαμηλή επένδυση μια επιχειρηματική δραστηριότητα που θα του αποδώσει άμεσα. Η Εταιρία Gatsoulis θα είναι δίπλα σας με όλη την απαραίτητη στήριξη, και με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς στις καλύτερες τιμές χονδρικής για την Ελλάδα!

Καταστήματα

Εταιρικά: 7
Franchise: 1
SiS - Corner: 0
International:
Συνολικό Δίκτυο: 8

ΕΛΛΑΔΑ:
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
Αναπτυξιακό Πλάνο:

Έναρξη Δραστηριότητας: 1978

Έναρξη Franchise: 2012

Προέλευση: Ελλάδα

Μέλος Συνδέσμου Franchise: delete 16x16
 
Target Group Πελατών:

Προφίλ Ιδανικού Δικαιοδόχου:
Επιχειρηματίες κάθε κλάδου με αγάπη για το ποδήλατο και το λιανεμπόριο.
Ιστορικό

Η ηγετική μας θέση στην αγορά του ποδηλάτου δεν ήρθε τυχαία. Είναι το αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προσπάθειας, επαγρύπνησης και στενής παρακολούθησης των τάσεων της αγοράς. Με γνώμονά μας την απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών κάθε ποδηλάτη, εμπλουτίζουμε διαρκώς την τεχνογνωσία μας, αναζητούμε βέλτιστες μεθόδους επιχειρηματικής δράσης και διευρύνουμε τους ορίζοντες των συνεργασιών μας.

Η ιστορία της επιτυχίας μας ξεκινάει το 1955 στη Λευκίμμη της Κέρκυρας, όταν ο Αριστοφάνης Γατσούλης δημιουργεί κατάστημα γενικού εμπορίου, με ρούχα, παπούτσια, ποδήλατα και ενοικιάσεις μοτοποδηλάτων. Κερδίζει γρήγορα την αναγνώριση της τοπικής αγοράς και το 1962 μεταφέρεται στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, σε μια προσπάθεια δραστηριοποίησης σε μεγαλύτερη αγορά.

Το 1978 δημιουργείται η εταιρεία Α. ΓΑΤΣΟΥΛΗΣ κ' ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα την οδό Θεσσαλονίκης 8 στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα. Στην εταιρεία συμμετέχουν ο Στέφανος και ο Αριστοτέλης, παιδιά του Αριστοφάνη. Σταδιακά η εταιρεία αρχίζει τις εισαγωγές από την Ιταλία και την Ταϊβάν. Το 1985 ιδρύεται παράλληλα μία δεύτερη εταιρεία, η ΑΦΟΙ Γατσούλη Ο.Ε., η οποία δημιουργεί επανάσταση στο χώρο της, εισάγοντας αποκλειστικά και διαθέτοντας τα ποδήλατα GT σε όλη την Ελλάδα. Αρχίζει παράλληλα να δημιουργείται ένα δίκτυο χονδρικής πώλησης με σταθερά ανοδική πορεία.

Το 1991 ο Στέφανος Γατσούλης αναλαμβάνει την προεδρία της εταιρίας, και με στόχο πάντα την δημιουργία μιας νέας αναβαθμισμένης αγοράς, επεκτείνει την εισαγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης από όλη την Ευρώπη, Αμερική και Ασία. Η παρουσία βελτιωμένου εμπορεύματος στην αγορά, καθώς επίσης και η υποστήριξη αυτού μέσω προβολής σε περιοδικά και ποδηλατικούς αγώνες, κάνει αίσθηση στο χώρο της ποδηλασίας.

Την επόμενη δεκαετία η επιχείρηση παρουσιάζει ραγδαία εμπορική ανάπτυξη και καθιερώνεται μεταξύ των πρώτων στο χώρο της δημιουργώντας ένα δίκτυο επτά καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Αττική. Το 2001 δημιουργούνται οι νέες εγκαταστάσεις του τμήματος χονδρικής πώλησης στην οδό Βυτίνης 26 στη Νέα Φιλαδέλφεια, συνολικής έκτασης 2.500 τμ. Παράλληλα, η εταιρία δημιουργεί ένανέο brandnameστο χώρο του ποδηλάτου, με την εμπορική επωνυμία SECTOR.

Σήμερα, η επιχείρηση με νομικό τίτλο Σ. Γατσούλης ΕΠΕ απασχολεί περισσότερα από 35 άτομα μόνιμο προσωπικό, ενώ το δίκτυο χονδρικής αυτή τη στιγμή αριθμεί 600 σημεία πώλησης σ' όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Βουλγαρία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Το 2012, παρ’ όλες τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, η χρονιά την βρίσκει κατέχοντας ηγετική θέση στην αγορά και μια απόλυτα υγιή επιχειρηματική βάση, με υποδομές υψηλών προδιαγραφών και, κυρίως, με σχέσεις ουσιαστικής εμπιστοσύνης με τους πελάτες, προμηθευτές & συνεργάτες μας.
 
Η 3η γενιά Γατσούλη κοιτάζει το μέλλον με αισιοδοξία και στοχεύει σε περαιτέρω ανάπτυξη! Με στόχο τη διαρκώς αναβαθμισμένη παρουσία των προϊόντων της στην αγορά, συνεχίζει να καινοτομεί και να πρωτοπορεί. Με όχημα τη βαθιά εμπειρία και γνώση της, σχεδιάζει το επόμενο βήμα. Χαράζει ανθρωποκεντρικές στρατηγικές που σέβονται τους πελάτες, προμηθευτές, συνεργάτες.
 
Είμαστε έτοιμοι να αναπτύξουμε ένα δυναμικό δίκτυο franchise καταστημάτων Gatsoulis, που θα εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του σύγχρονου ποδηλάτη, αλλά και του σύγχρονου Έλληνα επιχειρηματία.

Πακέτο franchise


Έρευνα - αξιολόγηση αγοράς:    tick-icon
Οικονομοτεχνικές μελέτες:         tick-icon
Εξεύρεση καταστήματος:             delete 16x16
Αξιολόγηση καταστήματος:         tick-icon
Αρχιτεκτονικά σχέδια:                tick-icon
Έρευνα - αξιολόγηση αγοράς:    tick-icon
Αρχική εκπαίδευση franchisee:  tick-icon
Αρχική εκπαίδευση προσωπικού:tick-icon
 
Περιοδική μετεκπαίδευση:        tick-icon
Ενιαίο Software - ERP:              tick-icon
Εγχειρίδια:                                 tick-icon
Υποχρεωτική αυτοαπασχόληση:delete 16x16
Υποστήριξη από Συμβούλους:    tick-icon
Αποκλειστικότητα περιοχής:      tick-icon
Διάρκεια Σύμβασης:

Οικονομικά


Μ.Ο μεγέθους καταστήματος (σε τ.μ.): 120

Entry Fee (€): 10.000€

Έξοδα κατασκευής (€): 10.000

Έξοδα εξοπλισμού (€): 10.000

Αρχικό εμπόρευμα (€): 30.000
 
Κεφάλαιο κίνησης (€): 2.000
 
Συνολική επένδυση: 62.000€

Royalties: 0%

Marketing / Adv. Fees: 1%

Monthly / Yearly / periodical fee: 0

Παράδοση με το κλειδί στο χέρι: Κατόπιν Αίτησης

Επικοινωνία


Έδρα

Οδός :
Βυτίνης 26

Τ.Κ.: 14342 Νέα Φιλαδέλφεια

Τηλέφωνο: 210 2530412

Τηλέφωνο 2/Κινητό:
210 2512779

Fax:
2102533960

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: www.gatsoulis.gr

Online shopping:

Blog:

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013 16:24

So easy Group of Companies

The TOP Franchise Tweets

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 108,
Τ.Κ. 185 32, Πειραιάς
Τηλ: +30 210-4225424
Fax: +30 210-4128382
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Επικοινωνία