FacebookTwitterLinkedinRSS FeedPinterest

RAXEVSKY Featured

Προφίλ

raxevsky logo

Επωνυμία: RAXEVSKY ΑΕΒΕ 

Concept:
Μια Ελληνική εταιρεία στο χώρο του γυναικείου ρούχου με έδρα την Αθήνα. Μια εταιρεία που σχεδιάζει ακολουθώντας της τάσεις της μόδας και παράγει για τις ενδυματολογικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας προτείνοντας total look για κάθε ώρα και δραστηριότητα.
Ιδρύθηκε το 1980 από την κυρία Ελένη Ραξέβσκυ και τον κύριο Μουρτζούχο Γεώργιο από την αρχή με εξαγωγικούς προσανατολισμούς.
Όλα διαθέτουν μόνο προιόντα raxevsky και ακολουθούν ενιαία πολιτική , κανόνες και τις στρατηγικές επιτυχίας της εταιρείας raxevsky.
Τα ρούχα raxevsky σχεδιάζονται στην Ελλάδα από ένα team σχεδιαστικό που ενημερώνεται έγκαιρα για τις διεθνής τάσεις της μόδας και τις προσαρμόζει στο κοινό που απευθύνεται η raxevsky.
Καταστήματα

Εταιρικά: 24
Franchise: 26
SiS - Corner: 6
International: 5
Συνολικό Δίκτυο: 61

ΕΛΛΑΔΑ: 
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: 
Αναπτυξιακό Πλάνο:

Έναρξη Δραστηριότητας: 1983

Έναρξη Franchise: 1985

Προέλευση: Ελλάδα 

Μέλος Συνδέσμου Franchise:
delete 16x16


Target Group Πελατών: 

Προφίλ Ιδανικού Δικαιοδόχου:


Ιστορικό

 Η ιστορία της Δήμητρας Ραξέβσκυ και της οικογένειάς της –η οποία χάνεται στα βάθη του χρόνου στην τσαρική Ρω­σία– θυμίζει κλασικό μυθιστόρημα. Ο παππούς της, γνωστός φιλέλληνας από μεγάλη ρωσική οικογένεια, ήρθε στη χώρα μας από τη Ρωσία το 1912, με σκοπό να χτίσει τη δική του «μικρή αυτοκρατορία». Τα βήματά του συνέχισαν οι γονείς της Δήμητρας Ραξέβσκυ, όταν το 1953 ξεκίνησαν την παρα­γωγή ενδυμάτων και την πώλησή τους σε πελάτες χονδρικής σε όλη την Ελλάδα, χτίζοντας σύντομα μια από τις πρώτες μεγάλες κάθετες εξαγωγικές μονάδες στα Βαλκάνια.
Η Δήμητρα Ραξέβσκυ ήταν η μικρότερη από τις τρεις κόρες της οικογένειας και από πέντε ετών περνούσε κυριολεκτικά την κάθε στιγμή της μέσα στο εργοστάσιο. Έτσι, πριν καν φτά­σει στην εφηβεία, είχε μάθει να σχεδιάζει, να ράβει και να κόβει πολλά είδη ρούχων. Η ενασχόλησή της αυτή με το ένδυμα δεν ήταν κάτι που της επιβλήθηκε, αλλά μια φυσι­κή κλίση και αγάπη της. Όταν οι υπόλοιποι απολάμβαναν τις διακοπές τους, αυτή συνέχιζε να εργάζεται φανατικά, με αποτέλεσμα από πολύ μικρή να γνωρίζει τα πάντα για την κατασκευή και πορεία ενός ρούχου, κάτι που φυσικά απο­δείχθηκε παραπάνω από χρήσιμο στη συνέχεια.
Το εργοστάσιο το άφησε μόνο για λίγο, για να σπουδάσει οικονομικά στο Λονδίνο, από το οποίο γύρισε το 1979 με όνειρα για το μέλλον. Τότε ήταν που άνοιξε και το πρώτο της γυναικείο κατάστημα στην Κηφισιά, με το όνομα Miss Raxevsky και προϊόντα κυρίως από το Raxsta, το εργοστάσιο του πατέρα της, και το Helen’s Club, το εργοστάσιο της αδελφής της, ενώ στη συνέχεια οι προμηθευτές αυξήθηκαν. 
Αυτή ήταν η πρώτη εμφάνιση του ονόματος Miss Raxevsky στην αγορά. Μερικά χρόνια αργότερα, το 1982, η Δήμητρα Ραξέβσκυ αποφάσισε να συνεταιριστεί με την αδελφή της, Ελένη, ανοίγοντας δύο ακόμα ιστορικά καταστήματα, ένα στο Κολωνάκι και ένα στην οδό Πατησίων. Μέχρι το 1989, άνοι­ξαν άλλα εφτά καταστήματα Miss Raxevsky, εδραιώνοντας το όνομα στη σκέψη συνεργατών, ανταγωνιστών και κοινού. Είχε, όμως, έρθει πια η στιγμή για τη Δήμητρα Ραξέβσκυ να κάνει κάτι δικό της. Σε συνεργασία με τον Αβεντίς Μπαλιάν, ίδρυσε τα Mini Raxevsky, ρούχα για παιδιά εξίσου ποιοτι­κά, κομψά και καλόγουστα με τα γυναικεία Miss Raxevsky

Πακέτο Franchise


Έρευνα - αξιολόγηση αγοράς:     delete 16x16
Οικονομοτεχνικές μελέτες:           delete 16x16
Εξεύρεση καταστήματος:               delete 16x16
Αξιολόγηση καταστήματος:          tick-icon
Αρχιτεκτονικά σχέδια:                    delete 16x16
Έρευνα - αξιολόγηση αγοράς:     delete 16x16
Αρχική εκπαίδευση franchisee:   delete 16x16
Αρχική εκπαίδευση προσωπικού:delete 16x16
 
Περιοδική μετεκπαίδευση:          delete 16x16
Ενιαίο Software - ERP:                delete 16x16
Εγχειρίδια:                                       delete 16x16
Υποχρεωτική αυτοαπασχόληση: delete 16x16
Υποστήριξη από Συμβούλους:    delete 16x16
Αποκλειστικότητα περιοχής:       tick-icon
Διάρκεια Σύμβασης:   

Οικονομικά Στοιχεία


Μ.Ο μεγέθους καταστήματος (σε τ.μ.): 100

Entry Fee (€): 0

Έξοδα κατασκευής (€):

Έξοδα εξοπλισμού (€):

Αρχικό εμπόρευμα (€):

Κεφάλαιο κίνησης (€):

Συνολική επένδυση: 70.000 €Royalties: 3%

Marketing / Adv. Fees: 0,8%

Monthly / Yearly / periodical fee: 0

Παράδοση με το κλειδί στο χέρι:

Επικοινωνία


Έδρα

Οδός:
Κατσαντώνη 6

Τ.Κ.: 14452 Μεταμόρφωση Αττικής 

Τηλέφωνο: 2102899500

Τηλέφωνο 2/Κινητό:
 

Fax:
2102847532 
Email:

Website: www.raxevsky.gr 

Online shopping:

Blog:

Rate this item
(0 votes)
Last modified on Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 05:35

So easy Group of Companies

The TOP Franchise Tweets

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 108,
Τ.Κ. 185 32, Πειραιάς
Τηλ: +30 210-4225424
Fax: +30 210-4128382
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Επικοινωνία