FacebookTwitterLinkedinRSS FeedPinterest

BEER ACADEMY

Προφίλ

 

beer-academy-logo

Επωνυμία: ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ ΑΕ

Concept:
Τα Beer Academy είναι σήμερα η μεγαλύτερη και πιο εξειδικευμένη αλυσίδα Beer Restaurants στην Ελλάδα. Τα επώνυμα αυτά εστιατόρια λειτουργούν εδώ και μια δεκαετία με μεγάλη επιτυχία, ενώ η αποδοχή των πελατών όπου και να έχει ανοίξει ένα νέο Beer Academy είναι ανεπιφύλακτη. Το νέο Beer Academy γίνεται πολύ γρήγορα ένα ζεστό στέκι για όλες τις ηλικίες προσφέρονται μια μεγάλη ποικιλία σε μπύρα που συνοδεύεται με καλό και προσιτό φαγητό.

Η επιχειρηματική πρόταση franchise των Beer Academy χαρακτηρίζεται από εξαιρετικά πλεονεκτήματα και χαμηλή σχετικά επένδυση στον χώρο της εστίασης. Η άρτια τυποποίηση και η βαθειά τεχνογνωσία της μητρικής εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται τρία διαφορετικά και επιτυχημένα σήματα στο χώρο της εστίασης, διασφαλίζουν εκ των προτέρων την επιτυχία των συνεργατών της. Τα Beer Academy μπορούν να αισθάνονται υπερήφανα για τον υψηλό βαθμό αναγνωρισιμότητας του σήματος τους, αφού στα αστικά κέντρα οκτώ στους δέκα έχουν ακούσει ή έχουν επισκεφτεί ως πελάτες ένα Beer Academy. Παράλληλα ο κλάδος της εστίασης και ιδιαίτερα τα Beer Academy προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλά περιθώρια κέρδους, ασφάλεια, σιγουριά, μόνιμη εξασφαλισμένη πελατεία, γεμάτα μαγαζιά, τα οποία όλα αυτά έχουν σαν βασικό αποτέλεσμα την ουσιαστική ελαχιστοποίηση του επιχειρηματικού ρίσκου.

Μέσα από το ειδικό Beer Academy Franchise Package σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας Beer Academy και να εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική επιχειρηματική και επενδυτική ευκαιρία, προσφέροντας κάτι νέο – ξεχωριστό στην αγορά σας. Εμείς σας παρέχουμε το σήμα μας, όλη τη τεχνογνωσία, πώς θα δημιουργήσετε και πώς θα λειτουργήσετε το νέο σας Beer Academy, σας εξασφαλίζουμε την βασική τροφοδοσία των προϊόντων σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς όρους, σας εντάσσουμε στο σύστημα τροφοδοσίας των 200 και πλέον ειδών μπύρας στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, ενώ μπορούμε να αναλάβουμε το κατασκευαστικό τμήμα της δημιουργίας του δικού σας Beer Academy με τις χαμηλότερες τιμές που θα μπορούσατε να βρείτε στην αγορά, παραδίδοντας το «με το κλειδί στο χέρι».

Καταστήματα

Εταιρικά: 2
Franchise: 11
SiS - Corner: 0
International: 1
Συνολικό Δίκτυο: 14

ΕΛΛΑΔΑ: ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕΣ ΝΟΜΩΝ, ΑΤΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΑΝΑΤ. ΕΥΡΩΠΗ
Αναπτυξιακό Πλάνο:

Έναρξη Δραστηριότητας: 1988

Έναρξη Franchise: 1998

Προέλευση: Ελλάδα 

Μέλος Συνδέσμου Franchise:
delete 16x16
Target Group Πελατών: 18-50 - Middle Class - All day restaurant

Προφίλ Ιδανικού Δικαιοδόχου:

 

Ιστορικό

Τα φηµισµένα σκεύη και αξεσουάρ µπύρας που χρησιµοποιεί το «Βeer Αcademy» έχουν αφήσει εποχή. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν γελάσει µε το βαρύ ποτήρι, ή έχουν χάσει στοιχήµατα µε το ένα µέτρο µπύρας. Πολλοί είναι βέβαια αυτοί που διασκεδάζουν καθηµερινά µε τα ειδικά 2λιτρα, 3λιτρα ή και 15λιτρα ποτήρια κι ακόµη αυτοί που δοκιµάζουν στα ειδικά ξύλινα ποτήρια κορµού τη µόνη βραστή µπύρα που σερβίρεται στους 75 C µε ιδιαίτερο παραδοσιακό τρόπο.

Σηµαντικό ρόλο παίζει ακόµη το σέρβις, αναπόσπαστο στοιχείο στην απόλαυση της µπύρας. Κάθε είδος µπύρας σερβίρεται µε το δικό της τρόπο και πάντα µε το δικό της ποτήρι. Το σερβίρισµα παίρνει χαρακτήρα ιεροτελεστίας µεγιστοποιώντας την απόλαυση, ενώ το εξειδικευµένο προσωπικό είναι έτοιµο και πρόθυµο να κάνει προτάσεις ανάλογα µε την διάθεση και την ψυχολογία του πελάτη.

Τέλος η εφηµερίδα των «Beer Academy» αποτελεί πλέον απαραίτητο κι αποτελεσµατικό µέσο επικοινωνίας µε τους λάτρεις της µπύρας καθώς δεν περιέχει µόνο πληροφορίες για το µενού αλλά και πικάντικες ειδήσεις και ενδιαφέροντα άρθρα.

Πακέτο Franchise


Έρευνα - αξιολόγηση αγοράς:    tick-icon
Οικονομοτεχνικές μελέτες:         tick-icon
Εξεύρεση καταστήματος:             delete 16x16
Αξιολόγηση καταστήματος:         tick-icon
Αρχιτεκτονικά σχέδια:                tick-icon
Έρευνα - αξιολόγηση αγοράς:    tick-icon
Αρχική εκπαίδευση franchisee:  tick-icon
Αρχική εκπαίδευση προσωπικού:tick-icon
 
Περιοδική μετεκπαίδευση:        tick-icon
Ενιαίο Software - ERP:              tick-icon
Εγχειρίδια:                                 tick-icon
Υποχρεωτική αυτοαπασχόληση:delete 16x16
Υποστήριξη από Συμβούλους:    tick-icon
Αποκλειστικότητα περιοχής:      tick-icon
Διάρκεια Σύμβασης:  9+3

Οικονομικά Στοιχεία


Μ.Ο μεγέθους καταστήματος (σε τ.μ.): 150

Entry Fee (€): 35.000

Έξοδα κατασκευής (€): 60.000

Έξοδα εξοπλισμού (€): 20.000

Αρχικό εμπόρευμα (€): 20.000

Κεφάλαιο κίνησης (€): 20.000

Συνολική επένδυση: 130.000€

Royalties: 0

Marketing / Adv. Fees: 0

Monthly / Yearly / periodical fee: 1000/μήνα

Παράδοση με το κλειδί στο χέρι: Όχι
tick-icon
Rate this item
(0 votes)
Last modified on Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 11:46

Related items

So easy Group of Companies

The TOP Franchise Tweets

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 108,
Τ.Κ. 185 32, Πειραιάς
Τηλ: +30 210-4225424
Fax: +30 210-4128382
email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Επικοινωνία