ΤΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Το παγκόσμιο δίκτυο της easy franchise στη διάθεση των Ελλήνων Δικαιοπαρόχων
Υπεροχή σε παγκόσμιο επίπεδο … “Η ισχύς εν τη ενώσει”
Η so easy franchise σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να αναπτύξετε το δίκτυο σας σε στοχευμένες αγορές.
Σε συνεργασία με τις εταιρίες του ομίλου μας easy expo – easy fashion και easy f&b σας προτείνουμε εγγυημένη μεθοδολογία διεθνούς ανάπτυξης σε συγκεκριμένες αγορές στόχο.
Εδώ και 13 χρόνια συμβάλλουμε ενεργά στην ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.
Ήδη περισσότερες από 20 TOP εταιρίες κάνοντας χρήση των υπηρεσιών των easy franchise, easy expo και easy fashion, ανέπτυξαν τις πωλήσεις και τα δίκτυα των καταστημάτων τους στο εξωτερικό, είτε με local franchisees, είτε με master franchisees.

Το δίκτυο των συνεργαζόμενων international franchise experts ανά τον κόσμο καλύπτει τις ακόλουθες αγορές:
Ρωσία – Στην αγορά της Ρωσίας έχουμε εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με την EMTG, την μεγαλύτερη εταιρεία συμβούλων και franchise για την εξεύρεση δικαιοδόχων στη Ρώσικη αγορά. Παράλληλα είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της παγκόσμιας έκθεσης BUYBRAND Franchise Expo που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Μόσχα.
Ουκρανία – Συνεργασία με εξειδικευμένη και έμπειρη εταιρεία στο χώρο της ανάπτυξης επιχειρήσεων ΚΖ – Consulting.
Λευκορωσία – Belarus – Συνεργασία με το σύνδεσμο franchise της Λευκορωσίας και με την εταιρεία BEL-FRANCHISING.
Καζακστάν – Συνεργασία με την ΚΑΖ Franchise που τελεί υπό την αιγίδα του συνδέσμου franchise του Καζακστάν, αλλά και του υπουργείου ανάπτυξης, ενώ παράλληλα αντιπροσωπεύουμε την αντίστοιχη έκθεση franchise που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Αλμάτυ και στην Αστάνα. Στο χώρο της μόδας είμαστε αντιπρόσωποι της CAT-EXPO της μεγαλύτερης έκθεσης μόδας στην Κεντρική Ασία.
Βουλγαρία – Συνεργασία με την BG Franchising και την έκθεση franchise στη Σόφια της Βουλγαρίας.
Ρουμανία – Συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρεία ανάπτυξης εταιριών και την έκθεση franchise IFBE – Romania
Τουρκία – Υποστήριξη της προσπάθειας των ελληνικών εταιριών μέσω του τοπικού γραφείου της easy franchise Turkey με έδρα την Κωνσταντινούπολη.
Κύπρος – Υποστήριξη της προσπάθειας των ελληνικών εταιριών μέσω του τοπικού γραφείου της easy franchise Cyprus με έδρα τη Λευκωσία.
Ντουμπάι – Μέση Ανατολή – Αποκλειστική συνεργασία με την έκθεση franchise Dubai – Middle East Franchise Expo – καθώς και με την εταιρεία FRANEXCEL, και τους WFA – το μεγαλύτερο δίκτυο συμβούλων που δραστηριοποιείται στη Μεση Ανατολή, Ευρώπη, Ασία και Αμερική.
Κίνα – Είμαστε η μοναδική ευρωπαική εταιρεία που έχει καταφέρει να πάρει την αντιπροσωπεία της έκθεσης franchise του Πεκίνου και της Shanghai, ενώ συνεργαζόμαστε με την Franup China για την επέκταση των ελληνικών εταιριών στην αγορά της Κίνας.
Γερμανία- Είμαστε η μοναδική εταιρεία συμβούλων που μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας στην Γερμανία, την Αυστρία και τις γύρω γειτονικές χώρες, είτε πρόκειται για συνεργασίες franchise, είτε για την ανάπτυξη τηε χονδρικής σας
Πολωνία – Συνεργασία με την εταιρεία Fashion – Island PL
Παγκοσμίως – είμαστε αποκλειστκοί συνεργάτες του franchise portal franchiseek, το οποίο δέχεται καθημερινά δεκάδες χιλιάδες επισκέχεις από υποψήφιους δικαιοδόχους από όλο τον κόσμο και μέσω του οποίου προβάλλουμε τα ελληνικά δίκτυα franchise διεθνώς.

2018-01-09T19:19:12+00:00 January 9th, 2018|Uncategorized|