MARASIL

Επωνυμία: ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ

Concept:
Το δίκτυο MARASIL αποτελείται από σημεία πώλησης τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ενδυματολογικές ανάγκες των καταναλωτών για παιδιά ηλικίας από 0 έως 12 ετών. Τα καταστήματα (εταιρικά, franchise & shop-in-shop) έχουν δημιουργηθεί με στόχο να εμπνέουν στον καταναλωτή το αίσθημα της ποιότητας και της ασφάλειας των ρούχων MARASIL. Εκτός από τα ομώνυμα προϊόντα, οι πελάτες μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία ειδών των άλλων συλλογών της εταιρείας ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε που είναι οι: Mandarino, Pierre Cardin, Kitten, Defence, Tom Tailor, Mauli, καθώς και βάπτιση Kitten. Η λιτή και ρομαντική ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση που προσφέρει το προσωπικό των καταστημάτων δημιουργούν ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον που κεντρίζει το ενδιαφέρον κάθε γονιού και κάθε μικρού μας φίλου.

Στόχος της εταιρείας είναι η επέκταση και περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου λιανικής της MARASIL μέσω εταιρικών και franchise καταστημάτων σε στρατηγικά επιλεγμένα σημεία, καθώς και η σταδιακή είσοδος σε νέες αγορές τους εξωτερικού.
Σε μια εποχή εντεινόμενου ανταγωνισμού, η είσοδος στο δίκτυο Marasil λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Οι franchisees του δικτύου αποκτούν σημαντικό προβάδισμα και διαφοροποιούνται σημαντικά έναντι του ανταγωνισμού. Τα πλεονεκτήματα από την συνεργασία με τα Marasil ακολουθούν επιγραμματικά παρακάτω: Εισαγωγή στο δίκτυο Marasil χωρίς υποχρέωση καταβολής Entry Fee (αγορά δικαιώματος εισόδου στο δίκτυο). Συνεχής υποστήριξη χωρίς την υποχρέωση καταβολής royalties (συνεχή δικαιώματα). Βοήθεια στη σωστή επιλογή τοποθεσίας του καταστήματος σας, από εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό. Καθοδήγηση στην διαμόρφωση και σχεδίαση του καταστήματος με σκοπό την επίτευξη υψηλής κυκλοφοριακής ταχύτητας. Καθοδηγούμενο και δοκιμασμένο σύστημα διοίκησης, παροχή ενός ενεργού πλαισίου λειτουργιών και διαδικασιών και ταυτόχρονα επιχειρηματική ανεξαρτησία. Ισχυρή αγοραστική δύναμη μέσω του δικτύου και της δυναμικής της εταιρεία ΦΡΑΓΚΟΣ με αποτέλεσμα την αύξηση της κερδοφορίας για κάθε franchisee.

Δυνατότητα αλλαγής συγκεκριμένων προϊόντων χαμηλής κίνησης. Συνεχής αξιολόγηση της τοπικής αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται ο Franchisee. Τοπικό marketing και καθοδήγηση για την αύξηση και διατήρηση της πελατείας σας. Διαφήμιση και προώθηση σε εθνικό επίπεδο με αποτέλεσμα την διευρυμένη αναγνωρισιμότητα. Χρήση αναγνωρίσιμου σήματος από το αγοραστικό κοινό, που ενισχύει την αποδοχή και την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας ως franchisee.
Καταστήματα
Εταιρικά: 11
Franchise: 10
SiS – Corner: 550
International: 12
Συνολικό Δίκτυο: 600
ΕΛΛΑΔΑ: Πειραιάς, Ν. Σμύρνη, Χαλάνδρι, Πάτρα, Ηράκλειο

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ: Λειτουργούν ήδη σε Κύπρο (Λεμεσό, Λευκωσία), Ε.Ε. (Ιταλία), Dubai και Ρωσία

Αναπτυξιακό Πλάνο: ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ, ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΣΙΑ, ΙΒΗΡΙΚΗ
Έναρξη Δραστηριότητας: 1987
Έναρξη Franchise: 1995

Προέλευση: Ελλάδα
Μέλος Συνδέσμου Franchise:

Target Group Πελατών:

Προφίλ Ιδανικού Δικαιοδόχου:
Κατάστημα σε κεντρικό σημείο της τοπικής αγοράς (ιδιόκτητο ή ενοικιαζόμενο)
Επιχειρηματικό πνεύμα και διορατικότητα
Διάθεση για συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων και την εφαρμογή καινοτομιών σε ότι σχετίζεται με την αγορά του παιδικού ρούχου
Προσαρμοστικότητα στις εξελίξεις της αγοράς
Προθυμία για συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα
Διοικητικές ικανότητες
Οικονομική δυνατότητα για δημιουργία και λειτουργία καταστήματος

Ιστορικό
Η εταιρεία ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. από την ίδρυσή της το 1987 έως σήμερα, δίνει συνεχώς την πρώτη προτεραιότητα στους πελάτες της, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του ανταγωνισμού και βάσει της σύγχρονης δομής της, καθώς και των στρατηγικών επιχειρηματικών αποφάσεων της και των εφάμιλλων με τα ευρωπαϊκά προϊόντων της αναπτύσσεται διαρκώς. Σήμερα η ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ. που στεγάζουν τις διοικητικές δραστηριότητές της και διαθέτει, επίσης, ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο 5.000 τ.μ. για την παραγωγή, αποθήκευση και διακίνηση των προϊόντων της, απασχολώντας περίπου 180 εξειδικευμένα άτομα που στελεχώνουν όλα τα τμήματά της.
Εκτός από τα brands Marasil και Mandarino, η εταιρεία σχεδιάζει, παράγει ή αντιπροσωπεύει μεγάλα ελληνικά ονόματα όπως Kitten και Sprint, καθώς και διεθνή ονόματα όπως Pierre Cardin, Tom Tailor, Mauli.
Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση και εξάπλωση των προϊόντων της καλύπτοντας ένα τεράστιο δίκτυο διανομής συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, που περιλαμβάνει 520 συνεργαζόμενα καταστήματα και ένα δίκτυο καταστημάτων, τόσο ιδιόκτητων, όσο και franchise που αριθμεί σε 56 στρατηγικά επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης. Επίσης παράλληλα δραστηριοποιείται στην Ιταλία, Ρωσία, Ουκρανία, Κύπρο και στα Η.Α.Ε.
Το Όραμα μας
«Να κατακτήσουμε την θέση της καλύτερης εταιρείας παιδικών ενδυμάτων στην ελληνική και διεθνή αγορά, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση και κερδοφόρα ανάπτυξη στους πελάτες μας, ικανοποιώντας μέσα από διαρκή βελτίωση της ποιότητας, τις ανάγκες των καταναλωτών μας, με συνεχή εκπαίδευση, παρακίνηση και ανάπτυξη του προσωπικού μας».
Προϊόντα
Από αρχή της δημιουργίας της η εταιρεία προσανατολίστηκε στη δημιουργία και τη διανομή προϊόντων υψηλής ποιότητας, με σκοπό την μέγιστη ικανοποίηση του κοινού στο οποίο απευθύνεται. Η ποιότητα των προϊόντων – για την οποία και έχει αναγνωριστεί η εταιρεία στην Ελληνική αγορά – είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιων μελετών για την επιλογή των πιο σύγχρονων υλικών νέας τεχνολογίας.
Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητα των προϊόντων με την μεγάλη γκάμα των ειδών, που παράγει ή αντιπροσωπεύει η Φράγκος Α.Ε., συνθέτει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά της, που την τοποθετεί σε μια από τις κορυφαίες θέσεις στην αγορά του παιδικού ρούχου.
MARASIL
‘’το πρώτο του ρούχο’’
Το δίκτυο καταστημάτων Marasil  προσφέρει επώνυμα προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας και τιμής που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των παιδιών ηλικίας από νεογέννητα έως 12 ετών, με την εγγύηση και υποστήριξη της ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΕ.
ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE
Η εγγύηση του brand name Marasil και η δυναμική της ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για μια πετυχημένη και αποδοτική επένδυση.
Η ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. στηριζόμενη στο ισχυρό υπόβαθρο που έχει αναπτύξει μετά από 23χρονη ανοδική πορεία στον χώρο του παιδικού ενδύματος, με γνώση στην οργάνωση δικτύων και ένα αποδεδειγμένο και δοκιμασμένο σύστημα οργάνωσης και λειτουργίας αναπτύσσεται περαιτέρω δίνοντας την ευκαιρία σε υποψήφιους επιχειρηματίες να ενταχθούν σε ένα ισχυρό δίκτυο.
Σε μια εποχή εντεινόμενου ανταγωνισμού, η είσοδος στο δίκτυο Marasil λειτουργεί ως προστατευτική ασπίδα για τον σύγχρονο επαγγελματία. Οι franchisees του δικτύου αποκτούν σημαντικό προβάδισμα και διαφοροποιούνται σημαντικά έναντι του ανταγωνισμού.
Για την ΦΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. οι franchisees της, δεν είναι απλά σημαντικοί πελάτες της, αλλά πρωτίστως πολύτιμοι συνεργάτες της, που εμπιστεύονται τόσο το όνομα Marasil, όσο και το όραμα και τις υποδομές της μητρικής εταιρείας.

2018-01-09T18:58:28+00:00 January 9th, 2018|ΜΟΔΑ|