Οδηγός: ποίες κινήσεις πρέπει να κάνει μια εταιρία ώστε να κατορθώσει να αναπτυχθεί στο εξωτερικό

Γονική Κατηγορία: Άρθρα για το franchising

Κατηγορία: Ανάπτυξη στο Εξωτερικό

Εμφανίσεις: 1713

Η εμπειρία μας στο χώρο του franchising και η ύπαρξη στελεχών στην ομάδα μας, που δραστηριοποιούνται εδώ και 20 χρόνια στο χώρο του Franchising σε ποικίλους κλάδους, μας έχει επιτρέψει  να επιτυγχάνουμε τα σημαντικότερα  αποτελέσματα στη σχεδίαση, οργάνωση και ανάπτυξη ισχυρών δικτύων franchise στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

 

Η so easy franchise διαθέτει εξειδικευμένη εμπειρία και ειδική μεθοδολογία στο τρόπο με τον οποίο βοηθά τις ελληνικές επιχειρήσεις στην ανάπτυξη τους στο εξωτερικό, ενώ έχει μεγάλη εμπειρία στην οργάνωση, υλοποίηση και υποστήριξη συμμετοχής των πελατών της σε κλαδικές εκθέσεις και εκθέσεις Franchise με στόχο την ανάπτυξή τους σε χώρες του εξωτερικού.

Η πρακτική εμπειρία μας αφορά σε ένα πλούσιο πελατολόγιο εκατοντάδων επιχειρήσεων, στις οποίες συγκαταλέγονται τόσο ελληνικές και ευρωπαϊκές ΜΜΕ, όσο και θυγατρικές πολυεθνικών και εισηγμένες εταιρίες, ενώ καλύπτει όλους τους κλάδους του εμπορίου, της παραγωγής και μεταποίησης, της αγοράς τροφίμων, καθώς και της παροχής υπηρεσιών και της εστίασης.

Μετά από δύο χρόνια συνεχούς ανάπτυξης στο εξωτερικό, σε περίοδο οικονομικής κρίσης και επιχειρηματικής ύφεσης, βρήκαμε νέες αγορές, δημιουργήσαμε νέες ευκαιρίες και φέραμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ενάντια σε μια αρνητικά προδιατεθειμένη αγορά, χωρίς περιθώρια και δυνατότητα επενδύσεων, πήγαμε στους επιχειρηματίες και τους προσφέραμε τις λύσεις για σίγουρες επενδύσεις με αυξημένη κερδοφορία και μεγάλα περιθώρια κέρδους.

Ακολουθώντας πιστά το όραμά μας, σήμερα έχουμε επιτύχει να είμαστε οι μοναδικοί Agents στις εκθέσεις Franchise στη Μόσχα και του Καζακστάν. Με την παρουσία μας αυτή έχουμε αποκομίσει τιμητική διάκριση από τους διοργανωτές για την διαχείριση των πελατών μας, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητά μας.

Με αυτό το γνώμονα σας προτείνουμε και συστήνουμε τα βήματα που πρέπει να κάνει η κάθε εταιρία για μια επιτυχημένη ανάπτυξη στο εξωτερικό.

1)      Έρχεστε σε μας…

2)      Μαζί δημιουργούμε ένα ετήσιο επιχειρηματικό πλάνο στόχευσης αγοράς/αγορών καθώς και ανάπτυξης και διείσδυσης σε αυτές.

3)      Ακολουθεί η σύνταξη ενός οικονομοτεχνικού μοντέλου ειδικά προσαρμοσμένο στον συγκεκριμένο κλάδο.

4)      Ακολουθεί έρευνα αγοράς ή των αγορών που επιλέχθηκαν ως πλέον καταλληλότερες και προσοδοφόρες για αυτό το επιχειρηματικό άνοιγμα.

5)      Τέλος προχωράμε στον καθορισμό του τρόπου διείσδυσης σε αυτές τις αγορές,

Α) είτε με συμμετοχή σε εκθέσεις,

Β) είτε με το πρόγραμμα match-making,

Γ) είτε με την εκμετάλλευση του δικτύου συνεργατών μας.

Σαv σημείωση κρατείστε πως πρέπει να προϋπάρχει η παρουσίαση της εταιρίας, καθώς και όλες οι νομικές συμβάσεις.

Σήμερα, η so easy franchise θεωρείται ο αναμφισβήτητος ηγέτης στο τομέα της ανάπτυξης ελληνικών δικτύων στο εξωτερικό, διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία από την επιτυχημένη εγκατάσταση ελληνικών δικτύων σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλες τις Ηπείρους.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι ο τρόπος εργασίας μας και η μεθοδολογία μας έχουν υιοθετηθεί ως πρότυπο από όλη την ελληνική αγορά δικαιόχρησης.

Σε μια αγορά που σχεδόν μονοπωλούμε και με ένα portfolio συνεχόμενων και αυξανόμενων επιτυχιών θεωρούμαστε οι πλέον αρμόδιοι στον τομέα του franchise και της ανάπτυξης δικτύων.

Περιμένουμε λοιπόν και την δική σας επιχείρηση να την αναπτύξουμε με τις καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης και κερδοφορίας σε όλες τις ελληνικές και διεθνής βιομηχανίες.

Θεόδωρος Τζόγιας

Διευθύνων Σύμβουλος της so easy franchise

Πρόεδρος του Ομίλου so easy

2018-01-03T13:18:03+00:00 January 2nd, 2018|ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FRANCHISING|