Τέσσερα (4) νέα franchise για την Coffee Island

Κατηγορία: Franchise News – Νέα από την αγορά

Εμφανίσεις: 2032

Τέσσερα (4) νέα franchise για την Coffee Island, σε Χολαργό, Πλατεία Συντάγματος, Πειραιά και Βάρη, σε χώρους με νέο σύγχρονο design, όπου συνυπάρχουν αρμονικά το παραδοσιακό καφεκοπτείο με το μοντέρνο espresso bar και οι λάτρεις του καλού καφέ μπορούν να απολαύσουν φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ, μοναδικά ροφήματα και να προμηθευτούν επιλεγμένα χρηστικά του καφέ από τη γωνιά δώρου των καταστημάτων.

Η Coffee Island αποτελεί τη μοναδική αλυσίδα franchise που μέλος της κατέχει τον τίτλο του SCAE Coffee Diploma, ενός από τους σημαντικότερους τίτλους στην παγκόσμια βιομηχανία καφέ. Επίσης, η Coffee Island είναι η πρώτη εταιρία επεξεργασίας καφέ (coffee roasters) στην Ελλάδα που κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, μετά από χρόνια έρευνας και μελέτης, καθώς και αμέτρητων συμμετοχών σε σεμινάρια και σχολές αποτελεί έναν από τους λίγους ανθρώπους που μπορούν να ισχυριστούν πως γνωρίζουν τα μυστικά του καφέ.
Τελευταία διάκριση του η κτήση του τίτλου SCAE Coffee Diploma, όντας πλέον ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους στην Ελλάδα (4) που κατέχουν τον συγκεκριμένο τίτλο και μετατρέποντας την Coffee Island στη μοναδική αλυσίδα που κατέχει τον συγκεκριμένο τίτλο.

2018-01-01T22:40:52+00:00 January 1st, 2018|ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FRANCHISING|