Easy expo

Η easyexpo αποτελεί σήμερα τη μοναδική εταιρία στη Ν. Ανατολική Ευρώπη με δυνατότητα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών προετοιμασίας, οργάνωσης, εκτέλεσης και υλοποίησης συμμετοχής ελληνικών εταιριών στις σημαντικότερες κλαδικές ή επιχειρηματικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο.

easy expo = easy export + easy exhibit

Μέσα από την αξιοποίηση των εταιριών του Ομίλου της “so EASY Group of Companies” η easy expo θεωρείται ο αναμφισβήτητος ηγέτης  στην ανάπτυξη ελληνικών δικτύων στο εξωτερικό, διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία στην εγκατάσταση ελληνικών δικτύων σε περισσότερες από είκοσι χώρες στην Ευρώπη, τη Β. Αφρική και την Ασία.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων εταιρειών στην Ελλάδα και συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους στις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως, έχουμε επιλέξει και δημιουργήσει για την επόμενη χρονιά ένα ετήσιο αναπτυξιακό πλάνο σε χώρες – στόχους που εξυπηρετούν τους αναπτυξιακούς σας στόχους και παράλληλα ευνοούν την διείσδυση σε συγκεκριμένες αγορές με τα προϊόντα σας .

Η φιλοσοφία μας διαφοροποιείται από κάθε άλλη εταιρεία στην αγορά.

Είμαστε δίπλα στους πελάτες μας, συνεχώς, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό , είτε με την φυσική μας παρουσία είτε με την παρουσία του διεθνούς μας δικτύου.

Βιώνουμε και ενστερνιζόμαστε τα οράματα και τις επιθυμίες σας και αντλούμε ικανοποίηση από την επιτυχία σας. Μαζί θα σχεδιάζουμε κάθε έτος το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα της εταιρείας σας.

Οι υποδομές και η οργανωτική δομή μας περιλαμβάνουν υπερσύγχρονες υποδομές, ενώ το επιτελείο των εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών μας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, διαθέτει ουσιαστικές και εξειδικευμένες σπουδές, καθώς και πολυετή πολύτιμη εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, του marketing, αλλά και των διεθνών πωλήσεων.

Η πρακτική εμπειρία μας αφορά σε ένα πελατολόγιο εκατοντάδων επιχειρήσεων, στις οποίες συγκαταλέγονται τόσο ελληνικές ΜΜΕ, όσο και θυγατρικές πολυεθνικών και εισηγμένες εταιρίες ενώ καλύπτει όλους τους κλάδους του εμπορίου, της παραγωγής και μεταποίησης, καθώς και της παροχής υπηρεσιών.

Η δέσμευσή μας για παροχή άριστων υπηρεσιών που προσδίδουν υπεραξία στους πελάτες μας έχει ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση έργων εξαιρετικής ποιότητας και σημαντικής απόδοσης, που δημιουργούν στενούς και μόνιμους δεσμούς εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας παγκοσμίως.

Η Μεθοδολογία μας

Θέλω να εξάγω!
Από πού όμως θα πρέπει αρχίσω;
Τι πρέπει να γνωρίζω;
Πώς θα βρω πελάτες;
Πως θα προετοιμαστώ σωστά και πως θα διαπραγματευτώ για να έχω επιτυχία;

Είναι γενικώς αποδεκτό, ότι σε μια εποχή κρίσης οπού οι ευκαιρίες – αλλά και το χρήμα – στην τοπική αγορά σπανίζουν, οι ελληνικές επιχειρήσεις πρέπει να στραφούν στις ξένες αγορές, και να επιδιώξουν την αύξηση του κέρδος τους, αλλά και την επιβίωση τους μέσω της αύξησης των διεθνών πωλήσεων τους.

Εμείς θα σας συμβουλέψουμε και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα – βήμα αναφορικά με όλα τα στάδια της εξαγωγικής ανάπτυξης, παρέχοντας πρακτικές λύσεις, διαθέσιμα εργαλεία έρευνας αγοράς και σύγχρονες τάσεις στο εξαγωγικό marketing.

Έχουμε γνώση στη διερεύνηση των διεθνών ευκαιριών, την αξιολόγηση και προετοιμασία της επιχείρησης σας για το δύσκολο διεθνές περιβάλλον, την επιλογή της καλύτερης για την εταιρία σας αγορά, της καλύτερης εξαγωγικής προσέγγισης για την αγορά αυτή, την αναζήτηση αξιολόγηση και επιλογή διεθνών συνεργατών σε μια ξένη αγορά, την προσαρμογή του product & marketing mix στις συνθήκες της εκάστοτε αγοράς, και τέλος την συστηματική ανάπτυξη των εξαγωγικών σας πωλήσεων.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ:

 • Επιλογή των καλύτερων αγορών για τις εξαγωγές των προϊόντων σας
  • Ειδικές αγορές: Ρωσία, Μέση Ανατολή, Αμερική, Λατινική Αμερική, Ασία, κλπ
  • Επιλογή μεθόδου Εισόδου στην Αγορά
  • Έρευνες διεθνών αγορών (κόστος και εναλλακτικά σενάρια, Μέθοδοι, Πηγές, Τεχνικές, Συστήματα κατηγοριοποίησης, Ποιες πληροφορίες χρειαζόμαστε)
  • Ανάλυση ανταγωνισμού και καταναλωτικής συμπεριφοράς
  • Ανεύρεση & επιλογή τοπικών συνεργατών
  • Προσαρμογή στις τοπικές ιδιαιτερότητες
  • Δημιουργία ενδιαφέροντος & ανταπόκριση
  • Αξιολόγηση και αξιοποίηση εμπορικών πληροφοριών
  • Χρήση βάσεων δεδομένων
  • Χρήση Ιντερνέτ για έρευνα ξένων αγορών
  • Βάσεις με Trade leads, Εκτενείς κατάλογοι εμπορικών επαφών

Προετοιμασία – Υλικά

 • Από το ταξίδι, την εκπόνηση της ατζέντας, το ραντεβού έως τα δείγματα
  • Πως σχεδιάζω το ταξίδι, τι αποφάσεις θα πρέπει να πάρω και πως επιλέγω τον χρόνο

Η επιλογή του κατάλληλου εμπορικού συνεργάτη παίζει ουσιαστικό ρόλο στην επιτυχία σε μια ξένη αγορά. Για να κάνετε τη σωστή επιλογή θα πρέπει να έχετε κάποια κριτήρια επιλογής τα οποία και θα τηρήσετε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη στην επιλογή ξένων εμπορικών αντιπροσώπων ή διανομέων. Εμείς σας βοηθάμε στην αξιολόγηση, επιλογή και στην διαπραγμάτευση των όρων και συμφωνιών της συνεργασίας σας.

Παρουσίαση – Υλικά υποστήριξης

 • Η παρουσίαση της εταιρείας σας και των προϊόντων σας παίζει σημαντικό ρόλο. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ετοιμάσετε ό, τι είναι απαραίτητο για μια επαγγελματική παρουσίαση καθώς και για όλα τα υπόλοιπα υλικά που είναι αναγκαία για την επίτευξη των στόχων σας!

Μαζί μπορούμε να κατακτήσουμε ΝΕΕΣ αγορές και να αναπτύξουμε τις πωλήσεις σας διεθνώς!

Η μεθοδολογία μας είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

Δημιουργούμε μοναδικές προτάσεις και εφαρμόζουμε προσωποποιημένες στρατηγικές που υλοποιούν ολοκληρωμένα στρατηγικά πλάνα εξαγωγικών δράσεων.

Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε καινοτόμες δράσεις, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν στη διείσδυση των παγκόσμιων αγορών, γιατί πιστεύουμε ότι οι ελληνικές εταιρίες μπορούν και το αξίζουν!

Σας προσφέρουμε διεθνή ανάπτυξη

Πιστεύουμε στην προοπτική των πελατών μας!

Μαζί, προχωράμε βήμα – βήμα, σε συνεχή επικοινωνία, συνεννόηση και με κοινό στόχο και όραμα.

Το Όραμα μας

Όραμα και στόχος μας είναι η παροχή ουσιαστικών και αποτελεσματικών καινοτόμων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε όλο το φάσμα ανάπτυξης δικτύων πωλήσεων στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

Οραματιζόμαστε:

 • Απόλυτη επιτυχία των πελατών μας χωρίς «πακετοποιημένες» λύσεις
 • Κωδικοποιημένες εφαρμογές προσαρμοσμένες στη δική σας επιχείρηση
 • Καθοδήγηση σε κάθε βήμα που οδηγεί στην τελική επιτυχία

Κρίσιμα Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματά μας στην παγκόσμια αγορά.

 • Είμαστε μέλος ενός ισχυρότατου επιχειρηματικού Ομίλου με επιτυχημένη πορεία στο χώρο της ελληνικής αγοράς
 • Διαθέτουμε το μεγαλύτερο δίκτυο διεθνών συνεργατών σε ολόκληρο τον κόσμο

Διαθέτουμε:

 • εμπειρία – όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά του βέλτιστου τρόπου οργάνωσης – διαχείρισης, ελέγχου και εποπτείας ενός δικτύου πωλήσεων
 • βαθειά εμπειρία στελεχών – πρωτεργάτες της ποιότητας και της διεθνούς ανάπτυξης στη χώρα μας, με πλήθος άρθρων και διαλέξεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια
 • εξαιρετική υλικοτεχνική υποδομή, που αξιοποιεί τις πλέον σύγχρονες νέες τεχνολογίες
 • διαδικασίες εσωτερικής λειτουργίας που διασφαλίζουν την ποιοτική διεκπεραίωση των έργων
 • μόνιμους και εγκεκριμένους / πιστοποιημένους εξωτερικούς συνεργάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό

Εφαρμόζουμε δυναμική διασπορά σε διάφορες εξειδικευμένες ιστοσελίδες που σας εγγυώνται την μέγιστη προβολή και αποτελεσματικότητα (sites – portals – blogs – social media – etc)

 • Απολαμβάνουμε εξαιρετική φήμη στην αγορά με ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥΣ και ΠΙΣΤΟΥΣ πελάτες

Η Προσέγγιση της Επιτυχίας

Η easyexpo αξιοποιώντας την βαθειά εμπειρία της, μεταφέροντας διεθνή τεχνογνωσία και πρακτικές, δημιούργησε έναν μοναδικό τρόπο προσέγγισης του κάθε project και μία πρότυπη μεθοδολογία, η οποία δομεί το συνολικό φάσμα των εργασιών και διαδικασιών μας και το τυποποιεί σε ξεκάθαρες επιλογές, οι οποίες έχουν μετρήσιμα αποτελέσματα και οι οποίες οδηγούν στον επιδιωκόμενο στόχο.

Πληροφορίες στο τηλ 210- 4225424 ή στο [email protected]

2018-01-09T20:07:27+00:00 January 1st, 2018|Ο ΟΜΙΛΟΣ|